2.1. Eğitim Durumunuz: Lisans
2.2. Eğer ki 2.1.'de ön lisans veya daha üstünü işaretlediyseniz hangi üniversitede hangi programları tamamladığınızı belirtin:
- Tamamladığınız Bölüm ve Okuduğunuz Üniversite:
University of San Andreas / Optisyenlik
2.3. Askeri hizmette bulunduysanız branşınızı belirtin: Bulunmadım.
İstihdam Geçmişi başlığı, gönüllü olarak veya kâr amacıyla çalışmış olduğunuz tüm kurum veya kuruluşları kapsamaktadır. Eğer istihdam geçmişiniz ikiden daha fazlaysa formatı kopyalayarak eklemede bulunun.
3.1 Geçmiş İstihdam:
3.1.1 Şirket Adı: ((BURAYA))
3.1.2 İşten Çıkarılma Sebebi: ((BURAYA))
3.1.3 İşveren, varsa: ((BURAYA))
3.1.4 Rütbe, varsa: ((BURAYA))
3.1.5 Çalışma Alanı, varsa: ((BURAYA))
3.1.6 Çalışma Aralığı: ((BURAYA))
4.1. Los Santos Police Department, tarafına başvuranların arka plan incelemelerini San Andreas eyaleti tarafından kendisine verilen yetkilere dayanarak veritabanı üzerinden gerçekleştirir. Ancak başvuran tarafın kendi siciline hakim olması gerektiğinden lütfen sicil durumunuzu bildirin.
- Sicil kaydınız bulunuyorsa bu bölümü kullanın:
4.2. Aşağıdaki sağlık durumunuzu sınayan soruları cevaplandırın.
- Görme yetinizi 20 üzerinden puanlayın: 17
- Duyma yetinizi 20 üzerinden puanlayın: 20
- Son 6 ay içerisinde herhangi bir yerinizi kırdınız mı? Eğer cevabınız "Evet" ise hangi kemiğinizi kırdınız?
- Sigara veya diğer tütün ürünlerini kullanıyor musunuz? Eğer cevabınız "Evet" ise ne kadar süredir kullanıyorsunuz?:
4.3. Vücudunuzda dövme bulunuyor mu?
- Eğer ki cevabınız "Evet" ise dövmenizi tasvir edin ve boyutlarını tam olarak yazın:
5.1. San Andreas eyaleti sınırlarında geçerli bir sürücü lisansına sahip misiniz? Evet.
5.2. Son 2 yıl içerisinde adınıza kayıt edilmiş araçlarınızı aşağıdaki şablonu kullanarak listeleyin. Şablonu kopyalayıp alt alta yapıştırabilirsiniz.
- Aracın Modeli: Premier
- Aracın Rengi: Siyah
- Aracın Plakası: 0UDP001
- Araç şu anda üzerinize kayıtlı mı?: Evet.
5.3. Daha önce hiç sürücü lisansınıza el koyuldu mu veya ceza yazıldı mı? (Yanıtınız hayır ise bu bölümü es geçin.)
- Eğer cevabınız "Evet" ise el koyulma sebebini ve süresini ve/veya yazılan ceza sebebini ve miktarını belirtin:
5.4. Son 2 yıl içerisinde adınıza kayıt edilmiş taşınmaz mülklerinizi aşağıdaki şablonu kullanarak listeleyin. Şablonu kopyalayıp alt alta yapıştırabilirsiniz.
- Kapı Numarası: 417
- Mahalle: Verona Beach Blokları
- Eyalet: San Andreas
- Ülke: ABD
Los Santos Polis Departmanı tarafından başvuran tüm adaylara yönelik sicil kaydı kontrolü yapılmaktadır. Ayrıca başvuranların, Los Santos Polis Departmanı ile aralarında gerçekleşmiş olabilecek herhangi bir sicil kaydı veya benzeri etkileşimler için eksiksiz bilgi vermeleri gerekmektedir. Eksik ya da hatalı bilgi verildiği tespit edilirse, ilgili başvuru reddedilir ve başvuranın bir sonraki başvuruları için çeşitli kısıtlamalar uygulanabilir.
6.1 Lütfen önem derecesine göre sizin için en uygun olanı işaretleyin:
[X] Temiz bir sicil kaydım var.
[-] Mahkemede kabul ettiğim veya ödediğim San Andreas Kolluk Kuvvetleri tarafından kesilmiş bir para cezam var.
[-] Suçlu olduğumu ya da itirazda bulunmadığımı bildirdiğim veya mahkemede kabul ettiğim bir Misdemeanor suçlaması sebebiyle San Andreas Kolluk Kuvvetleri tarafından tutuklandım.
[-] Suçlu olduğumu ya da itirazda bulunmadığımı bildirdiğim veya mahkemede kabul ettiğim bir Felony suçlaması sebebiyle San Andreas Kolluk Kuvvetleri tarafından tutuklandım.
Los Santos Police Department'a başvuruda bulunarak bu başvuru formunda verdiğim ve diğer işe alım aşamalarında vereceğim tüm yanıtların ve bilgilerin LSPD tarafınca saklanacağını ve gerektiği takdirde kullanılacağını biliyorum. Bu başvuru formunda verdiğim bilgilerin ve diğer işe alım aşamalarında vereceğim bilgilerin tamamının doğru olduğunu, hiçbir baskı altında kalmadan tamamen kendi özgür ve hür irademle bu başvuru formunu doldurduğumu ve hiçbir şekilde Los Santos şehrine yalan veya hatalı bir bilgi vermediğimi onaylıyorum.
8.1. Discord adresiniz: salieri1979
8.2. Ne kadar süredir rol yapıyorsunuz?: Birden fazla oyunda toplam 4.5 yıldır rol yapıyorum ve oluşumlarda bulunuyorum.
8.3. Bilgisayarınız SA-MP'ı rahat oynatabilecek seviyede mi? Evet.
8.4. Daha önce LSPD bünyesinde bulunduysanız oluşumdan atıldığınız veya ayrıldığınız tarihi belirtin: GG/AA/YYYY
8.5. OOC sicilinizin düzenlenmemiş bir ekran görüntüsü:
https://hizliresim.com/ho284gy8.6. Karakterinizi bize tanıtın. Karakterinizi tanıtırken onun tam olarak kim olduğu, nasıl bir kimlik benimsediği, güçlü yönleri, zayıf yönleri, korkuları, hobileri, nasıl bir kafa yapısına sahip olduğu, nelere zaafı olduğu, ne gibi durumlardan hoşlandığı, ne gibi durumlardan hoşlanmadığı, hayatındaki amacı gibi detayları belirtmeyi unutmayın. LSPD oluşumuna dahil edeceğimiz karakterin oluşum standartlarına uyup uymadığını oldukça titiz bir şekilde inceleyeceğimizi göz önünde bulundurun. Bizler oluşumda Hollywood dizi ve filmlerinden fırlama, kişiliği olmayan, yalnızca orada burada gördüğü etmenlerin özentisi bir karakter bulundurmak istemiyoruz. Her bir karakterin kendine has özellikleri olmasını, her bir karakterin kanlı ve canlı olduğunu hissetmek istiyoruz. Sunucunun polisliğini yapmak için değil, polislik mesleğini yapan bir insanı canlandırmak için LSPD bünyesine katılma isteğinde bulunun. Herhangi bir kelime sınırlaması yoktur, karakterinizi isterseniz birkaç cümlede, isterseniz birkaç paragrafta anlatabilirsiniz. Ancak bu başvuruları da bir insanın okuduğunun ve uzun hikayelerin size bir artı sağlamadığının farkında olun. Biz bu kelime sınırını "karakterinizi anlatmaya YETECEK kadar" yazmanız olarak değerlendiriyoruz.
Harrison Kellerman, 2001 yılında New Mexico'da hayata gözlerini açtı. Babası fizik öğretmeni, annesi ise Almanya doğumlu bir hemşireydi. Ailesi, Harrison henüz dört yaşındayken daha iyi bir yaşam umuduyla San Andreas eyaletine taşınma kararı aldı. Yerleştikleri şehir Los Santos oldu. Harrison, çocukluğunu burada geçirdi ve ilk öğrenimini Los Santos Bedford Central'da tamamladı.
Çocukluğu boyunca ailesi, özellikle de annesi, Almanya'yı ve oradaki kültürü sık sık anlatırdı. Evde konuşulan Almanca sayesinde dili küçük yaşta öğrenme fırsatı buldu. Bu durum onun hem dil becerisini geliştirdi hem de farklı kültürlere karşı anlayışlı bir birey olmasına katkı sağladı.
Takım çalışmalarını küçük yaşlardan itibaren çok severdi. Öğretmenleri, onun grup içinde uzlaştırıcı ve yönlendirici bir rol üstlendiğini fark ediyordu. İnsanlarla kurduğu doğal iletişim, yaşıtlarına göre oldukça gelişmişti. Olaylara mantıkla yaklaşmayı sever, sorunları genellikle sözle çözmeye çalışırdı. Şiddet onun doğasına ters düşen bir davranış biçimiydi.
Ancak mükemmel bir karaktere sahip olduğunu söylemek mümkün değildi. Özgüvenli yapısı bazen onu fazla inatçı ve dik başlı hale getirebiliyordu. Kendi doğrularına fazla bağlı olması, fikir çatışmalarında geri adım atmasını zorlaştırıyordu. Ayrıca örümcekler ve haşerelere karşı ciddi bir fobisi vardı; bu durum çoğu zaman mantıklı düşünebildiği ortamlarda bile onun zayıf noktası olarak öne çıkıyordu.
Harrison, insanlara yardım etmeyi ise her zaman çok sevdi. Bu yönü, onun en belirgin olumlu taraflarından biriydi. Eline geçen her fırsatta, karşılık beklemeden yardımlarda bulunur, çevresindekilerin dertlerini dinlemeyi ve çözüm bulmayı görev bilirdi.
İlköğretimi başarıyla tamamladıktan sonra, yüksek notları sayesinde San Andreas Continuation High School’a kabul edildi. Lise yıllarında satranç ve piyano gibi aktivitelere katılarak kendine yeni hobiler edindi. En çok ilgisini çeken ders fizik oldu; çünkü çocukken fizikçilerin belgesellerini izleyerek büyümüştü.
Liseden başarıyla mezun olan Harrison, kabul oranı düşük olan University of San Andreas'a girmeye hak kazandı ve burada Optisyenlik bölümünü tercih etti. Bölümünü yüksek krediyle tamamlayarak mezun oldu.
Los Santos’ta özel bir göz kliniğinde optisyen olarak çalışmaya başladı. Çalıştığı kurumda düzenli bir geliri, uygun çalışma saatleri ve saygı gören bir konumu olmasına rağmen, zamanla bu mesleğin ona yalnızca bireysel
düzeyde yardım etme imkânı sunduğunu fark etti. Harrison’ın karakteri ise, daha geniş çapta insanlara fayda sağlamak, toplum için bir şeyler yapmak üzerine kuruluydu.
Ancak mesleğini icra ettiği yıllar boyunca Los Santos’un giderek daha güvensiz bir yer haline geldiğini fark etti. Klinik camından dışarı baktığında, her gün sokaklarda yaşanan suç olaylarını, umudunu kaybetmiş gençleri ve çaresiz insanları görmek onu derinden etkiliyordu. Bir süre sonra bu manzaralar, onun için sadece dış dünyanın sorunları olmaktan çıktı. Artık Harrison, insanların gözlük reçetelerini yazmakla yetinmek istemiyor, daha somut adımlar atarak onların yaşamlarını doğrudan korumak istiyordu.
Giderek artan bu huzursuzluk duygusu, Harrison’ı harekete geçirdi. “Birilerinin bir şey yapması gerek” düşüncesi kafasında sürekli dönüp duruyordu. Ve bir gün fark etti: o birisi neden kendisi olmasındı?
İçindeki adalet duygusu, insanlara yardım etme isteği ve toplumda gerçek bir fark yaratma arzusu, onu Los Santos Polis Departmanı’na yönlendirdi. Polislik mesleği, Harrison için sadece bir kariyer değil; tehlike altındaki insanlara destek olmanın, düzeni ve güveni sağlamanın en doğrudan yoluydu.