Los Santos City Hall Başvuru Formu

367 görüntülenme

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• V1 V1
    Erken Kayıt Erken Kayıt
    V2 V2
    V3 V3
    V4 V4
  • Los Santos City Hall Başvuru Formu
    « : 02 Ekim 2024, 20:24:29 »

LOS SANTOS CITY HALL
      PRELIMINARY BACKGROUND APPLICATION

BÖLÜM 1KİŞİSEL BİLGİLER
      1.1. Adı ve Soyadı: Sretch_Bratislav
      1.2. Cinsiyeti: Erkek
      1.3. Doğum Tarihi: 06/12/1984
      1.4. Doğum Yeri: Los Santos, Amerika Birleşik Devletleri
      1.5. Vatandaşlık Durumu: Var.
      1.6. Irkı: Amerikan
      1.7. Telefon Numarası: 51586598
      1.8. İkamet Adresi: N/A
      1.9. Diğer Diller: İtalyanca, Almanca

BÖLÜM 2EĞİTİM
      2.1. Eğitim Durumunuz: Üniversite mezunu
      2.2. Eğer ki 2.1.'de ön lisans veya daha üstünü işaretlediyseniz hangi üniversitede hangi programları tamamladığınızı belirtin: Hatırlamıyorum.
      • Tamamladığınız Bölüm ve Okuduğunuz Üniversite:
      Tamamladığım bölüm elektrik elektronik Los Santos Üniversitesi.
      2.3. Askeri hizmette bulunduysanız branşınızı belirtin: Hayır bulunmadım

BÖLÜM 3İSTİHDAM GEÇMİŞİ
      İstihdam Geçmişi başlığı, gönüllü olarak veya kâr amacıyla çalışmış olduğunuz tüm kurum veya kuruluşları kapsamaktadır. Eğer istihdam geçmişiniz ikiden daha fazlaysa formatı kopyalayarak eklemede bulunun.

3.1 Geçmiş İstihdam: N/A
      3.1.1 Şirket Adı: ((N/A))
      3.1.2 İşten Çıkarılma & Ayrılma Sebebi: ((N/A))
      3.1.3 İşveren, varsa: ((N/A))
      3.1.4 Rütbe, varsa: ((N/A))
      3.1.5 Çalışma Alanı, varsa: ((N/A))
      3.1.6 Çalışma Aralığı: ((N/A))

BÖLÜM 4TIBBİ GEÇMİŞ
      4.1. Los Santos City Hall, tarafına başvuranların arka plan incelemelerini San Andreas eyaleti tarafından kendisine verilen yetkilere dayanarak veritabanı üzerinden gerçekleştirir. Ancak başvuran tarafın kendi siciline hakim olması gerektiğinden lütfen sicil durumunuzu bildirin.
      • Sicil kaydınız bulunuyorsa bu bölümü kullanın:
      4.2. Aşağıdaki sağlık durumunuzu sınayan soruları cevaplandırın.
      • Görme yetinizi 20 üzerinden puanlayın: 20
      • Duyma yetinizi 20 üzerinden puanlayın: 20
      • Son 6 ay içerisinde herhangi bir yerinizi kırdınız mı? Eğer cevabınız "Evet" ise hangi kemiğinizi kırdınız? Hayır kırmadım
      • Son 6 ay içerisinde All Saints General Hospital kayıtlarınızı aşağıda bildirin; Bulunmamakta.
      • >> BULUNMAMAKTA <<
      BÖLÜM 5LİSANSLARINIZ VE MÜLKLERİNİZ
      5.1. San Andreas eyaleti sınırlarında geçerli bir sürücü lisansına sahip misiniz?: Evet.
      5.2. Son 2 yıl içerisinde San Andreas eyaleti içerisinde sahip olduğunuz ve vergi mükellefi olduğunuz taşınmaz mülkerin ( evlerin & işletmelerin ) detaylarını bildirin. Şablonu kopyalayıp alt alta yapıştırabilirsiniz.
      • Mülk Detayı: EV [ N/A ]  / İŞLETME [   N/A  ]
      • Mülk Adresi: N/A
      • Mülk Kapı Numarası: N/A
      • Mülk şu anda üzerinize kayıtlı mı?:  N/A
      5.3. Daha önce hiç sürücü lisansınıza el koyuldu mu veya ceza yazıldı mı? (Yanıtınız hayır ise bu bölümü es geçin.)
      • Eğer cevabınız "Evet" ise el koyulma sebebini ve süresini ve/veya yazılan ceza sebebini ve miktarını belirtin:
      BÖLÜM 6GEÇMİŞ ARAŞTIRMASI
      Los Santos City Hall tarafından başvuran tüm adaylara yönelik sicil kaydı kontrolü yapılmaktadır. Ayrıca başvuranların, Los Santos City Hall ile aralarında gerçekleşmiş olabilecek herhangi bir sicil kaydı veya benzeri etkileşimler için eksiksiz bilgi vermeleri gerekmektedir. Eksik ya da hatalı bilgi verildiği tespit edilirse, ilgili başvuru reddedilir ve başvuranın bir sonraki başvuruları için çeşitli kısıtlamalar uygulanabilir.

6.1 Lütfen önem derecesine göre sizin için en uygun olanı işaretleyin:
      •   Temiz bir sicil kaydım var. ; +
      • [-]  Mahkemede kabul ettiğim veya ödediğim San Andreas Kolluk Kuvvetleri tarafından kesilmiş bir para cezam var.; -
        [-]  Suçlu olduğumu ya da itirazda bulunmadığımı bildirdiğim veya mahkemede kabul ettiğim bir Misdemeanor suçlaması sebebiyle San Andreas Kolluk Kuvvetleri tarafından tutuklandım.; -
        [-]  Suçlu olduğumu ya da itirazda bulunmadığımı bildirdiğim veya mahkemede kabul ettiğim bir Felony suçlaması sebebiyle San Andreas Kolluk Kuvvetleri tarafından tutuklandım.; -

BÖLÜM 7BEYAN VE KABUL
      Los Santos City Hall'a başvuruda bulunarak bu başvuru formunda verdiğim ve diğer işe alım aşamalarında vereceğim tüm yanıtların ve bilgilerin LSCH tarafınca saklanacağını ve gerektiği takdirde kullanılacağını biliyorum. Bu başvuru formunda verdiğim bilgilerin ve diğer işe alım aşamalarında vereceğim bilgilerin tamamının doğru olduğunu, hiçbir baskı altında kalmadan tamamen kendi özgür ve hür irademle bu başvuru formunu doldurduğumu ve hiçbir şekilde Los Santos şehrine yalan veya hatalı bir bilgi vermediğimi onaylıyorum. ; +

BÖLÜM 7.1KARAKTER DIŞI
      • İsim & Soyisim >> Kaan Özkan <<
      • Yaş >> 17 <<
      • Discord Adresi>> kaaningo. <<
      • Daha önce böyle bir oluşum dahilinde rol yaptınız mı? >> Diğer karakterimde yapmıştım. <<
      • ((Eğer)) Daha önce böyle bir oluşum dahilinde rol yaptıysanız, oluşuma yaptığınız katkılardan kısaca bahseder misiniz?>> İllegal oluşumda rol yapmıştım silah ticareti vesayre. <<

« Son Düzenleme: 02 Ekim 2024, 20:35:02 Gönderen: Javis06 »

• V1 V1
      Erken Kayıt Erken Kayıt
      V2 V2
      V3 V3
      V4 V4
    • Ynt: Los Santos City Hall Başvuru Formu
      « Yanıtla #1 : 02 Ekim 2024, 20:36:07 »

ONAYBAŞVURU FORMU

Sayın Sretch_Bratislav,

Los Santos City Hall olarak, iş başvurunuzun onaylandığını memnuniyetle bildiririz. Başvurunuz, dikkatlice incelenmiş ve ilgili değerlendirmeler sonucunda olumlu bir sonuca ulaşılmıştır. Sizin gibi yetenekli bireylerin topluma katkıda bulunması, şehrimiz için büyük bir değer taşımaktadır.

Bu süreçteki katkılarınız ve başvurunuzun içeriği, ekiplerimiz tarafından son derece olumlu bir şekilde değerlendirilmiştir. Gerekli belgelerinizin tamamı, başvurunuz ile birlikte kaydedilmiştir ve tüm süreçler, şehrimizin standartlarına uygun bir şekilde ilerlemektedir.

Başvurunuzun onaylandığını ve bu süreçte ilerlemenin sağlanacağını belirtmek isteriz. İlgili departmanımız, sizinle en kısa zamanda iletişime geçerek gerekli adımlar hakkında bilgi verecektir. İletişim numaranız üzerinden size ulaşılacak ve süreç hakkında daha fazla ayrıntı paylaşılacaktır.

İş hayatına katılacak olmanızdan dolayı sizi tebrik eder, yeni pozisyonunuzda başarılar dileriz. Los Santos şehrine yapacağınız katkılardan dolayı duyduğumuz heyecanı paylaşmak isteriz. Bu yeni yolculukta sizlere en iyi dileklerimizi iletiyoruz.

Los Santos City Hall
      Hiring Department