Jalvin Sola - İş başvurusu

261 görüntülenme

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• V2 V2
    V3 V3
    V4 V4
  • Jalvin Sola - İş başvurusu
    « : 02 Temmuz 2025, 14:01:01 »

Adınız ve Soyadınız: Jalvin Sola
    Yaşınız: 28
    Eğitim Durumunuz: Stanford Üniversitesi İletişim&İşletme çift anadal.
    Telefon Numaranız:665-189-09
    Varsa Ehliyet Sınıfınız: Karada sürülebilen(tank dahil) her araç ve deniz araçları.
    Daha önce bir suç kaydınız oldu mu?: Herhangi bir sicil kaydım yok.
    Başvuru yapmak istediğiniz pozisyon: Etkinlik Organizatörü/Personeli&Basın Görevlisi
    Neden Cairns Enterprise Holding?: Son zamanlarda çıkış yaptığını yakaladığım, şehirde kendini göstermek adına çeşitli faaliyetlerde bulunan, işlerini yakından takip ettiğim bir şirket. Profesyonel kariyerime ve kişiliğime çok şey katacağını düşündüğüm bu şirkette çalışmak benim için mutluluk verici olacaktır. Güzel pazarlama stratejileri olan şirketleri her zaman takip eder, yükseliş ve düşüşlerini analiz ederim.
    Kendinizi tanıtın: Ben Jalvin Sola, 28 yaşındayım. Aslen İspanyolum, Amerika'ya ilk yirmi yaşımda geldim, üniversite okudum, bitirdiğimde Avrupa'ya geri döndüm. Bir yıl bile olmadan Amerika'ya geri döndüm. Bu güne kadar çok fazla iş yaptım, fazlasıyla iş tecrübesi edindim. Bir yıl önceye kadar San News'de gazetecilikle uğraşıyordum fakat takdir edersiniz ki gazetecilik günümüzde zor bir iş. Biraz sert satırlar yazmaya başladığımda, birileri ayağımı çekiştirmeye başlamıştı, çok kötü günler atlattım ve gazeteciliği bırakmak zorunda kaldım. Barmenlik yaptım, lise yıllarımın sonlarında ve üniversite yıllarım boyunca, üzerine gazetecilik yaparken de akşamları işlettiğim birkaç bar vardı, birisi şu an bu şirketin yönetiminde olan Beck'N Beers. Mekaniklik yaptım, kendi araçlarımı hep kendim tamir ettim, bazen çok sıkıştığımda para karşılığı insanların araçlarını tamir ettiğim oluyordu. Üniversite dönemimde staj yapmak için Downtown'da bir şirkette sekreter olarak çalışmıştım. Arabalarla, sporla ve kitaplarla ilgilenen biriyim, okumaktan bıktığım bir an bile yoktur. Kendimi her pozisyonda görev alabilecek kadar geliştirmiş biriyim. Fakat zamanında yazdığım sert satırlardan ötürü, iş bulamıyorum. Uzun süredir işsizim.
    Referansınız (varsa):

(( Discord ID’niz:ttwingo))
    (( Karakter geçmişiniz ve roleplay tecrübeniz: Uzun bir süredir bu karakterle rol yapıyorum, bazı yan karakterlerimi çıkartmıştım fakat gerçekten isim hatırlamak zor. Roleplay yaptığım süre boyunca çok farklı karakterlere hayat verdim, kadın/erkek, psikolojik rahatsızlıkları olan, deli, takıntılı, hasta, böbrek yetmezliği olan, sürekli karnı ağıran, tiki olan, anksiyetesi olan, trans olan gibi gibi... Birçok karakter canlandırdım. Çok uzun süredir de roleplay yapıyorum(yaklaşık 4-5 yıl) sosyal roleplay anlayışını benimsemiş, daha çok rol pası üzerine yoğunlaşan biriyim. Farklı platformlarda belki aynı yerde bulunmuş olabiliriz. İsimlerim; twingo, jalvin, JFreeze'ydi genelde. ))
    (( Günlük çevrim içi süreniz: Genelde afk olarak 4-5 saat oluyor, rol yapabileceğim bir ortam olursa da bu civarlarda rollemeye çalışırım.))
    (( Daha önce herhangi bir oluşumda bulundunuz mu? Bulunduysanız neden ayrıldınız? Daha önce bazı oluşumlarda bulundum, bazıları legal fmden olan şirketlerdi, bazıları illegal fmden garaj/tamirhane oluşumlarıydı, tester olarak da görev yaptım. Bulunduğum oluşumlardan ayrılmadım genel olarak, aktiflik bitti ya da oluşum dağıldı. Ayrıldığım oluşumlar varsa da oluşumun güncel çizgisini ve rol kalitesini beğenmediğimden ötürü ayrılmışımdır. Testerlıktan ayrılma sebebim de üniversitede yeterince zamanım olmamasıydı. ))

• Yönetici Hizmet Başarımı Yönetici Hizmet Başarımı
    V3 V3
    V4 V4
    666 666
  • Ynt: Jalvin Sola - İş başvurusu
    « Yanıtla #1 : 02 Temmuz 2025, 15:01:59 »

Kabul edildi.